Procesant pagament...
FESTA DE NADAL
EN QUÈ CONSISTEIX?
És un dia màgic! Un dia en què centenars de nens i voluntaris aprofiten per a jugar, ballar, divertir-se i conèixer-se en un ambient d'autèntica celebració. A més, és el dia en què els Reis Mags de Somiar Despert fan lliurament de tots els regals que els nens han demanat gràcies a la col·laboració de centenars d'empleats d'empreses que decideixen sumar-se a aquesta causa i convertir-se en “Patges Reals” per un dia.

AMB QUINA FREQÜÈNCIA?
Anual.

PER QUÈ CONSIDEREM NECESSARI AQUEST PROGRAMA?
El Nadal és un moment per a gaudir, somiar, però sobretot, per a compartir. Els nens residents en els centres d'acolliment, per les circumstàncies que els ha tocat viure, passen per l'etapa de la infància d'una forma diferent a la que uns altres amb més sort fan. És per això pel que Somiar Despert es va proposar des del principi de la seva labor, donar-los l'oportunitat de celebrar aquestes dates tan especials com mereixen.
NADAL PER A TOTS
EN QUÈ CONSISTEIX?
Continuant amb la dinàmica de nostra ja tradicional Posada Nadalenca, no volíem oblidar-nos dels “menors majors” que viuen en aquests centres i per això, aquest esdeveniment pretén oferir als adolescents la possibilitat de viure un dia màgic, gràcies a l'ajuda de diferents voluntaris disposats a fer d'aquest un dia inoblidable!

AMB QUINA FREQÜÈNCIA?
Anual.

PER QUÈ CONSIDEREM NECESSARI AQUEST PROGRAMA?
Amb aquest esdeveniment volem transmetre als “menors majors” la màgia d'aquestes dates perquè coneguin l'alegria i la il·lusió típiques del Nadal, encara que ja no creen en els Reis Mags.
DÍA DEL INFANT
EN QUÈ CONSISTEIX?
Somiar Despert organitza tots els anys un dia dedicat a celebrar que “som nens”, i reuneix a prop de 600 nens i 350 voluntaris en les quatre ciutats, per a passar un dia extraordinari en els llocs més somiats: el Parc d'Atraccions i la Warner de Madrid, el Tibidabo a Barcelona, Port Aventura per als nens de València i Isla Mágica a Sevilla.

AMB QUINA FREQÜÈNCIA?
Anual.

PER QUÈ CONSIDEREM NECESSARI AQUEST PROGRAMA?
A Somiar Despert creiem en l'oci com una part fonamental del creixement d'un nen i, per això, considerem que el celebrar durant un dia sencer la infància i fer-los sentir volguts i especials en un pla diferent i envoltats de centenars de voluntaris, és una cosa realment enriquidora per a tots ells.
OLIMPIADES
EN QUÈ CONSISTEIX?
Un dia carregat de diversió, esport i treball en equip per a més de 100 nens i adolescents que viuen en centres d'acolliment. Un taller de banderes, carreres de relleus, circuits d'agilitat, llançament de pes, salt de longitud, carrera de sacs, piràmides humanes, balls... Fan de les Olimpíades un dia molt especial! 

AMB QUINA FREQÜÈNCIA?
Anual.

PER QUÈ CONSIDEREM NECESSARI AQUEST PROGRAMA?
L'esport enganxa, motiva, ens fa voler superar els nostres límits i ens fa sentir bé I molt més si ho fem acompanyats!
Descarrega't el dossier complet amb tots els programes.
DESCARREGAR DOSSIER