Skip to content Skip to footer

Motivació

El projecte

Una de les característiques comunes que hem vist en gran part dels adolecents que creixen als centres, és la manca d'autoestima i motivació.

Aquest projecte va néixer amb un doble objectiu: (i) fer-los saber a tots ells que poden somiar al gran i que amb ganes, entusiasme i tresó, Soñar Despierto estarà al seu costat per ajudar-los a aconseguir tot el que es proposin i (ii) mostrar-los històries d'èxit de persones que han viscut en la seva mateixa situació o situacions encara més complicades.

Aquest programa tracta d'acostar-los una visió optimista de la vida, una realitat en la qual ells puguin ser els protagonistes de la seva pròpia història enfrontant-se a les seves pors, inseguretats i descobrint totes les oportunitats i alternatives de futur que tenen al davant.

Un programa dedicat únicament i exclusivament a conèixer-los durant diferents jornades de cap de setmana, a crear equip i a convertir-nos en referents per a ells, de manera que a mesura que es vagin fent més grans continuïn comptant amb Soñar Despierto com a part de la seva xarxa de suport.

Per què és important

L'adolescència és una etapa crucial en la vida de tots els menors, però, els que creixen en centres de protecció compten amb una particularitat i és que aquesta acabarà de forma imminent quan assoleixin els 18 anys i hagin de ser adults de la nit al matí.

Per això, és fonamental que en aquesta etapa de les seves vides se sentin sostinguts i acompanyats per una bona xarxa de suport, que els doti d'innombrables eines que els ajudin a sortir endavant el dia de demà.

Com funciona

Els programes de motivació els duem a terme al costat d'empreses i/o voluntaris que ens ajuden a organitzar tallers, ponències i diferents jornades i sessions motivacionals per als adolescents.

Des de Soñar Despierto estem totalment oberts a escoltar propostes i iniciatives que serveixin com a motivació a "els nostres" nois i de les que puguin aprendre.

Ubicació

A Madrid celebrem "Dream Big", unes jornades de motivació repartides en 3 caps de setmana en plena naturalesa, on un grup de més de 60 adolescents treballen diferents competències al costat dels voluntaris que els acompanyen en aquestes jornades.

A Barcelona, com a part del programa "Eines de vida", els adolescents gaudiran de diferents jornades d'esport o tallers motivacionals que, treballats posteriorment amb els voluntaris, els serviran per superar-se a si mateixos.

Plinko