Skip to content Skip to footer

Sant Jordi ja és aquí!

Com no podia ser d'una altra manera, enguany tornem amb més energia si cap i renovant-nos!

I és que aquesta data tan assenyalada, sobretot a Catalunya, s'ha convertit en una tradició dins de Soñar Despierto. Des de fa 7 anys celebrem Sant Jordi d'una forma molt especial: repartint roses solidàries.

Us acordeu del que vam fer l'any passat? Us deixem una pista aquí

Enguany, seguim de ple dins l'era digital amb una rosa molt particular. Mantenim el mateix objectiu de regalar una rosa al nostre crush, persona especial, persones volgudes, amigues/us, familiars... En fi, qualsevol persona amb qui vulguis tenir un preciós detall i alhora col·laborar amb nosaltres!

Enguany comptem amb Laura Árbol, il·lustradora, artista visual i dissenyadora gràfica. Els seus dibuixos són un mitjà per connectar amb la seva audiència i establir una comunicació real, simpàtica i honesta. El disseny de 2022 es desvetllarà quan manem totes les roses digitals. Quins nervis!

Per això, tan sols has de registrar-te al web posant l'adreça d'email la persona a qui se'l vols enviar i el dia de Sant Jordi li enviarem de la teva part un email súper especial amb la seva rosa. I, a més, amb aquesta donació estaràs ajudant al programa "Petits grans moments". Però ¡TAMBÉ estaràs enviant una rosa de gominoles a un nen d'una de les nostres residències! (Em continua semblant una idea!)

T'estàs imaginant (com jo) arribant el dia 23 a l'oficina i obrint l'email més bonic del dia?

¡Regalem amor a través de les roses de Sant Jordi! 🌹


Plinko