Skip to content Skip to footer

Campaments d' estiu

Campaments d' estiu

Arriba l'estiu i, amb ell, les vacances que tant esperem durant l'any!

Però... ¿quina és la realitat quan vius en un centre de protecció? La incertesa davant com seran les teves vacances, la por a quedar-te a la residència sense vacances i sentir-te diferent a la resta...

Així van néixer els nostres campaments d'estiu!

A dia d'avui Soñar Despierto compta amb 2 grans campaments d'estiu per a adolescents:

  • Expedició "Go Further" de la mà de Madrid Outdoor Education: gràcies a aquesta expedició, cada any 15 adolescents de diferents residències de Madrid, gaudeixen d'un "trekking itinerant" durant 7 dies per la serra Palentina treballant el seu benestar social, personal i psicològic i desenvolupant competències transversals per a la seva inclusió en el món laboral.
  • Salinas Surf Camp de la mà de la Confraria del Carme de Salines: aquest campament permet a prop de 30 adolescents cada any, viatjar al nord i gaudir de 5 dies enfocats a la convivència, l'esport i la creació de vincles entre ells i al costat dels seus voluntaris.

Aquests campaments surten endavant gràcies, fonamentalment, a la Confraria del Carme de Salinas i a Madrid Outdoor Education, dues entitats que durant l'any fan tot el possible per recaptar fons i aconseguir que els campaments siguin una realitat.

Sens dubte, els records i habilitats adquirits en aquests campaments influeixen molt positivament en les seves vides i els ajuda a crear llaços amb altres adolescents que s'estan enfrontant a la seva mateixa situació i, sobretot, amb tots aquests voluntaris que es converteixen en família.

Plinko