Skip to content Skip to footer
Sobre nosaltres

Què és Soñar Despierto?

Abraçada sdespierto-min
Guiar-los al camí

La nostra Visió

Treballem dia a dia per aconseguir que tots els menors que creixen en centres de protecció, comptin amb les mateixes oportunitats que la resta de nens i nenes de la seva edat, independentment de les circumstàncies en què els ha tocat viure.

Creiem en una societat en la qual el dia de demà, tots els joves que surten del sistema de protecció als 18 anys, puguin integrar-se en la societat en igualtat de condicions.

abrigar-los la infància

La nostra Missió

Acompanyar i donar suport als menors residents en centres d' acollida, centres oberts i centres residencials procedents d' ambients marginals i famílies desestructurades, des del moment de la seva entrada al centre fins que assoleixen l' autonomia.

Fomentar la participació social de la ciutadania a través d' accions com el voluntariat implicat i responsable.

passeig sdespierto-min
Somiem

Sobre nosaltres

La Fundació Soñar Despierto col·labora amb infants, adolescents i joves que creixen o han crescut en centres d'acollida, després d'haver estat separats de les seves famílies com a mesura de protecció.

El nostre objectiu és proporcionar-los les mateixes oportunitats d'infància i futur que tenen la resta de nens i nenes de la seva edat, independentment de les circumstàncies que els ha tocat viure.

La Fundació té presència a la Comunitat de Madrid, Catalunya i la Comunitat Valenciana des de fa més de 15 anys.

Centres d' acollida
808080
Voluntaris
80808080
Menors atesos
80808080
Empreses
808080
voluntària s despert-min

Treballem en xarxa amb altres entitats

Confiança

Garantim
la transparència de totes les nostres accions

Plinko