Skip to content Skip to footer

Campaments d' estiu

Però... quina és la realitat quan vius en un centre de protecció? La incertesa davant com seran les teves vacances, la por a quedar-te a la residència sense vacances i sentir-te diferent a la resta...

Així van néixer els nostres campaments d'estiu!

A dia d'avui Soñar Despierto compta amb 3 grans campaments d'estiu per als més petits:

Campament de Riaza

10 dies a la serra de Madrid gaudint d'una experiència única i especial que combina aventura, aprenentatge i diversió en un entorn natural indescriptible. Més de 100 infants i 35 monitors són la combinació perfecta per fer realitat els 10 millors dies de l'any.

Africamp

Un dels campaments més màgics i especials de Soñar Despierto. Un campament que té al darrere el carinyo de tota una família i un objectiu comú: que els més petits gaudeixin i tinguin les vacances que mereixen en unes instal·lacions increïbles: cavalls, tipis, piscina... ¡l'estiu que mai van imaginar!

Colònies d' estiu de Barcelona

És el campament dels més petits, tret endavant gràcies a molts voluntaris (els més especials, ja que molts d'ells són nois i noies que van viure en centres de petits) i a tot un equip que aconsegueix que cada any, més de 60 nens entre 2 i 8 anys gaudeixin d'uns dies inoblidables a la muntanya.

Aquests campaments surten endavant gràcies a cents d'empreses i particulars que durant tot l'any se sumen a aquesta causa i contribueixen al fet que els campaments siguin una realitat i, per si fos poc, a cents de voluntaris que dediquen part de les seves vacances a gaudir al costat dels més petits.

Sens dubte, els records i habilitats adquirits en aquests campaments influeixen molt positivament en les seves vides i els ajuda a crear llaços amb altres nens que viuen en la seva mateixa situació i, sobretot, amb tots aquests voluntaris que es converteixen en família.

Plinko