Skip to content Skip to footer

Una nit per no deixar de somiar: I Gala per la Infància Tutelada

Els salons de l'Hotel Westin Palace de Madrid van obrir les seves portes el passat dijous 23 de novembre per acollir la I Gala per la Infància Tutelada "La Nit pels Somnis". Va ser una celebració plena de llum, alegria, música i màgia, però sobretot, va ser un altaveu per donar veu a aquells nens i nenes que, per diverses circumstàncies, viuen en centres d'acollida.

Una nit amb propòsit: Donar visibilitat i recaptar fons per al futur

La veritable màgia de "La Noche por los Sueños" va ser unir més de 350 persones per una mateixa causa: donar visibilitat als més de 16.000 nens, nenes i adolescents que viuen tutelats a Espanya i recaptar fons per a beques d'estudi que els permetin tenir un futur ple d'oportunitats, com a qualsevol altre adolescent de la seva edat.

Tots ells mereixen ser escoltats i recolzats i aquesta gala va ser un recordatori que tots els nens tenen somnis, talents i un potencial infinit, independentment de les circumstàncies que els hagin portat a viure en un centre d'acollida.

Sergio Gonzalez Valero. 23-11-2023. Comunitat de Madrid. Gala de la infància tutelada fundacion Soñar Despierto. Hotel Palace.

Testimonis que commouen l'ànima

Durant la gala, vam tenir el privilegi d'escoltar el testimoni de Rocío, una jove extutelada que ha superat obstacles inimaginables i que gràcies a una beca de la Fundació avui desenvolupa la seva carrera professional en el món del màrqueting. La seva història va ressonar en els nostres cors, recordant-nos la importància de tendir una mà a aquells que necessiten un impuls extra per assolir els seus somnis.

La nit també va comptar amb la participació de diferents artistes com el Coro Las Veredas, María Parrado, Pablo Navarro o Luis Boyano, les actuacions del qual van ser la guinda d'una nit molt especial. La música i l'art van portar el nostre missatge encara més lluny.

Sergio Gonzalez Valero. 23-11-2023. Comunitat de Madrid. Gala de la infància tutelada fundacion Soñar Despierto. Hotel Palace.

Generositat que canvia vides

Però, quin ha estat el resultat final de "La Nit pels Somnis"? La generositat dels assistents i patrocinadors ha resultat en més de 114.000€. Aquests fons es destinaran a finançar més de 20 beques d' estudi, obrint portes a l' educació i a un futur ple de possibilitats per a aquests nens i nenes.

Un agraïment especial

Volem expressar el nostre agraïment a tots els que van fer possible aquesta nit màgica. Als nostres patrocinadors, Qualitas Funds, OneTrust, Fundació Multiòptiques, Zurich, EY i Yo Dona i els col·laboradors Stradivarius, Eventool, Goiko, Faberplast, Twic, Aladelta Films, Finca La Emperatriz, Westin Hotels & Resorts, Pangea, Velca, Pedro Joyeros, ETC.

Un GRÀCIES enorme i en majúscules per a Ana Brito i Jaime Nyst, ni en els nostres millors somnis hauríem imaginat millor mestra de cerimònies.

I per suposat, gràcies a les nostres voluntàries Paloma, Rocío i María els qui han treballat dia i nit durant més de 5 mesos perquè tot sortís perfecte. Sou la nostra sort!

I finalment, a cada persona que va assistir i va somiar al costat de nosaltres amb aquesta I Nit pels Somnis. Gràcies per ser part de Soñar Despierto i per fer possible que els somnis d'aquests nens i nenes es facin realitat!

Ens veiem a la Nit pels Somnis 2024.

Plinko