Skip to content Skip to footer

Estem d'estrena!

Volgut somiador, després de molts mesos de feina... Estem emocionats de presentar-te la renovada i millorada web de Soñar Despierto! Amb aquest canvi hem volgut oferir una experiència encara més propera, en la qual puguis trobar tota la informació sobre nosaltres i tinguis accés a totes les nostres novetats: notícies, esdeveniments, voluntariats, marxandatge somiador.... Així que, sent-te còmodament i deixeu-vos comptar-te sobre totes les novetats que hem preparat per a tu.

Nou disseny però sempre la nostra essència

El primer que notaràs en visitar la nostra web és el seu nou disseny. Un aspecte més net, modern i fàcil de navegar perquè, ja siguis empresa, voluntari o donant, trobis la informació que necessites de forma intuïtiva. Volem que la nostra nova web sigui la nostra petita caseta a internet!!

Comunitat activa amb el calendari d'esdeveniments

La comunitat de voluntaris, socis, empreses i donants al voltant de Soñar Despierto és el que fa que tot funcioni i que cada vegada puguem arribar a més nens i nenes en centres d'acollida. És una cosa que hem tingut en compte i per això trobareu algunes novetats com el calendari d'esdeveniments perquè podeu tenir sempre actualitzat i podeu acompanyar-vos en tots ells.

Reptes solidaris

En ocasions, des dels centres d'acollida ens demanen ajuda per cobrir necessitats que moltes vegades és complicat cobrir: ordinadors per al nou curs, material escolar, una bicicleta o sacs de dormir per als campaments.

Perquè, granit a granit, entre tots puguem fer realitat tot aquest tipus de necessitats neixen els reptes solidaris.

Plinko